سلامت نیوز: محمدرضا مرتضوی در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما در حاشیه نمایشگاه نوشیدنی ها، افزود: صنعت غذا نقش بزرگی در سلامت مردم دارد و اگر خواهان کشوری رو به رشد و توسعه هستیم لازمه آن داشتن نسل سالم است.
وی با بیان اینکه نقش صنعت غذا در ایجاد و حمایت از سلامت مردم بسیار پر رنگ است افزود: در صنعت آب میوه و کنسانتره جا برای رشد و توسعه داریم، در صنعت آب معدنی ما یکی از وارد کنندگان در دنیا بودیم و در سال 84 تا 88 حدود 50 هزار تن سالانه اب معدنی وارد می کردیم اما اکنون جزو کشورهای صادرکننده اب معدنی هستیم و امکانات بسیار گسترده ای برای رشد صنایع اب معدنی در کشور وجود دارد.
مرتضوی افزود: سرانه مصرف نوشابه های گازدار پائینتر از نوشابه های طبیعی است ، وظیفه ما این است که هشدارهای بهداشتی را داشته باشیم ، رعایت بهداشت در صنایع غذایی در بالاترین سطح قرار دارد و بخشی از سلامت مردم در دست ماست اما بخش دیگری در اختیار خود مردم است که به انتخاب و میزان مصرف غذاها مربوط است.
وی با تاکید بر اینکه دغدغه ما رضایت مردم است گفت: مردم به برندهای ایرانی اطمینان کنند و بدانند که تمام تلاش خود را بکار گرفته ایم تا غذا و محصولی در خور شان و نام مصرف کننده ایرانی تولید کنیم .
مرتضوی افزود: وظیفه ما صیانت از سرمایه های مردم است سهم محصولات کشاورزی در تولید ناخالص داخلی بیش از 13 درصد است و سهم صنایع غذایی هم به تبع ان بالای 12 درصد است اما نکته مهم این است که برای توسعه امنیت غذایی کشور باید توجه جدی به امر زراعت داشته باشیم .
وی گفت: ما اگر از روش های نوین ابیاری استفاده کنیم و حداکثر بهره وری از اب و زمین را در عرصه کشاورزی داشته باشیم می توانیم به امنیت غذایی اطمینان داشته باشیم .
مرتضوی افزود: از سال 84 تا 92 ضریب امنیت غذایی ما رو به افول بوده است و از سال 92 با تلاش های وزارت کشاورزی در توسعه زراعت مدرن امیدوارم تا پایان این دهه ضریب امنیت غذایی ما به 80 برسد اما رسیدن به این مهم بدون همکاری مشترک امکانپذیر نیست .
وی گفت: فضای ناسالم بین تولید و مدیریت کشور هیچ کمکی به تولید نمی کند و ما باید در فضای ارام در کنار هم کار کنیم و ظرفیت های خود را در اب و خاک شناسایی و حداکثر بهره برداری را از این منابع داشته باشیم .
مرتضوی با بیان اینکه زحمات ما و زارعین باید به سفره مردم برسد افزود: صنایع تبدیلی امکان بهره برداری حداکثری از محصولات باغی و زراعی را فراهم اورد بنابراین باید فضای متعادلی بین تولید و توزیع ایجاد کنیم.
پیشنهاد سردبیر
-
خواص چشمگیر این سبزی در کاهش کلسترول
وقتی سطح کلسترول خیلی بالا می رود، می تواند رگ های خونی ما را مسدود کند و جریان خون را سخت تر کند.
-
"کووید طولانی؛ راهی به سوی زوال عقل زودرس!"
نتایج تحقیقات جدید نشان میدهند که ابتلا به کووید۱۹، به ویژه در صورت داشتن علائم طولانیمدت، میتواند خطر ابتلا به زوال عقل و آلزایمر را تا پنج برابر افزایش دهد. متخصصان هشدار میدهند که افراد بالای ۵۷ سال با سابقه کرونا ممکن است پیش از ۷۰ سالگی دچار مشکلات شناختی شوند.
-
کمرنگی زنان در مطالعات سلامت
توجه به تفاوتهای جنسیتی در نتایج سلامت امر بسیار مهم است که کمتر دیده شده و هر چند بیماریهای قلبی اولین دلیل مرگ در زنان شناخته شده، تفاوتها در علایم و درمان زنان اغلب در بررسیهای بالینی این بیماریها لحاظ نمیشوند.»
-
انسانهای سالم چه عاداتی دارند
عادتهایی که سلامت شما را تضمین میکنند.
-
مسمومیت با قارچ
بهار فصل رویش قارچهای سمی در جنگلها و نقاط کوهستانی است، قارچهایی که مصرف آنها گاهی به قیمت از دست دادن جان تمام میشود.
-
ترکیب ضد التهاب زردچوبه و عسل باعث کاهش وزن می شود؟
زردچوبه و عسل میتوانند بهعنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و ضد التهاب نقش مثبتی در بهبود سلامت عمومی، کاهش التهاب و حتی کمک به کاهش وزن ایفا کنند. اما این تأثیر تنها در صورتی آشکار خواهد بود که همراه با سایر عادات سالم غذایی و سبک زندگی دنبال شود. مثل همیشه، مشورت با پزشک یا متخصص تغذیه پیش از مصرف مداوم مکملها یا تغییرات بزرگ در رژیم غذایی ضروری است.
-
چطور پارکینسون را شناسایی کنیم؟
بیماری پارکینسون از مغز شروع می شود. سلول های عصبی خاصی شکسته می شوند یا می میرند. در نتیجه، سطح دوپامین، یک ماده شیمیایی در مغز شما، شروع به کاهش می کند. هنگامی که سطح دوپامین شما کاهش می یابد، باعث می شود مغز شما به روش های غیرعادی عمل کند و منجر به اختلال در حرکت و موارد دیگر شود.
-
سکته مغزی از گهواره تا بزرگسالی؛ فقط سالمندان در خطر نیستند!
خیال نکنید سکته مغزی فقط مخصوص سالمندان است! این تهدید خاموش، از سنین پایین شروع میشود و میتواند در هر مرحلهای از زندگی، حتی در دوران بارداری، زنان را هدف بگیرد. پیشگیری، باید از همان کودکی آغاز شود.
نظر شما